NATIONALARENAN

Välkommen till Viking Motor Park - Nationalarenan

VikingMotorPark Enköping, Sweden

En kommande arena av
högsta internationella klass.


För vem? - 
Helt säkert för alla!

Naturligtvis drivs vi bakom projektet av vårt intresse för racing. Men en anläggning som Viking Motor Park lever inte på ett antal tävlingar, det är den vardagliga verksamheten som ger bärkraft i bolaget. Verksamheter som uthyrning, utbildningar, utställningar/mässor och kommersiella fastigheter för uthyrning för att nämna några.


En 4,6 kilometer lång och 12 meter bred landsvägsbana av F1-standard, FIA Grade One, gör att alla idag existerande klasser kan tillåtas på banan. Kompletterar vi med en strip blir anläggningen mycket komplett! 

Följ oss mot ett förverkligande av en ny nationalarena!

Reklamplats

Forsen_logo_Black

CONSTRUCTION
MANAGEMENT

Lägre pris, större flexibilitet, kortare byggtid och högre kvalitet. Det är några av fördelarna med Construction Management. Klicka här för att läsa mer!

Nyheter!

Årsstämma för budgetåret

Så är då årsstämman för budgetåret maj 2014 april 2015 avklarad. Med ett positivt kapital i bolaget kunde vi äntligen besluta, enhälligt, att göra bolaget publikt. Vi närmar oss 140 aktieägare. För att bli fler än 200 måste bolaget vara publikt. Där är vi snart! Som publikt aktiebolag kan vi marknadsföra bolaget på ett helt annat sätt än idag. Något som ligger i planerna. En eventuell börsintroduktion fordrar också att bolaget är publikt. Vi jobbar vidare med finansieringen!