NATIONALARENAN

Finansiering

De nära 10 miljoner kronor som lagts ned på projektet Viking Motor Park till dags dato kommer från cirka 140 aktieägare, försäljning av litografier samt viss konsultverksamhet. Med en i laga kraft vunnen detaljplan och godkänd miljöansökan efter att regering respektive HD tagit beslut som gått vår väg jobbar vi nu med att finansiera förverkligandet av Viking Motor Park.

I moderbolaget Aros Racetrack Development AB (publ) ökar vi inledningsvis till 5 miljoner aktier från 4,1 miljoner. Kapitalet som tillkommer går oavkortat till ytterligare markköp som vi redan har en överenskommelse om. Eftersom vi redan är markägare utgår ingen lagfartsavgift. Minsta post är 2 500 aktier á 4 kronor styck. Vilken verksamhet kommer då bolaget man investerar i att bedriva?

  • Uthyrningsverksamhet, banor och faciliteter
  • Publika evenemang, tävlingar, mässor med mera
  • Försäljning av kommersiella rättigheter
  • Uthyrning av kommersiella fastigheter
  • Utbildningar/kurser

med mera..

Parallellt med att öka antalet aktier till 5 miljoner stycken har vi finansbolag som jobbar med att ta in kapital för att i första hand bygga landsvägsbanan. I andra hand strippen. Ovalen har vi lagt på is. Förhandlingar pågår och vi tror oss kunna komma med positiva nyheter om en inte alltför lång tid.

Litografier

För att finansiera utredningsarbetet har bland annat två konstverk tagits fram. Dessa litografier föreställer svenska nutida mästare, Rickard Rydell totalsegrare i brittiska mästerskapen 1998 samt Mattias Ekström totalsegrare i tyska mästerskapen 2004. Litografierna finns i numrerade serier, glasade och ramade. Varje exemplar är handsignerade av både konstnär och mästare. För att köpa ditt ex skicka oss ett email, pris per styck är 4800 kr inklusive moms.

lito_DTMLitografi - Mattias Ekström - NY 2006!
Nils E Johansson´s verk på vår DTM mästare Mattias Ekström tryckt av Stentryckeriet i Vikmanshyttan. Varje exemplar numrerat och handsignerat av både konstnären och av Mattias Ekström. Begränsad upplaga, 360 exemplar.
Mått: 70x80 cm. 

För en ramad och inglasad litografi, klar att hänga på väggen, betalar du 4800kr inkl. moms.

www.mattiasekstrom.com 

 


lito_storLitografi - Rickard Rydell
Nu kan du köpa Bo Åke Adamssons verk på vår BTCC-champion Rickard Rydell tryckt av Rolf Janssons Lito AB, stentryckeriet i Vikmanshyttan. Varje exemplar numrerat och handsignerat av Rickard och Bo Åke. Begränsad upplaga, 999 exemplar. Mått: 70x80 cm.

För en ramad och inglasad litografi, klar att hänga på väggen, betalar du 4800kr inkl. moms.

www.rickardrydell.com