NATIONALARENAN

Välkommen till Viking Motor Park - Nationalarenan

VikingMotorPark Enköping, Sweden

En kommande arena av
högsta internationella klass.


För vem? - 
Helt säkert för alla!

Naturligtvis drivs vi bakom projektet av vårt intresse för racing. Men en anläggning som Viking Motor Park lever inte på ett antal tävlingar, det är den vardagliga verksamheten som ger bärkraft i bolaget. Verksamheter som uthyrning, utbildningar, utställningar/mässor och kommersiella fastigheter för uthyrning för att nämna några.


En 4,6 kilometer lång och 12 meter bred landsvägsbana av F1-standard, FIA Grade One, gör att alla idag existerande klasser kan tillåtas på banan. Kompletterar vi med en strip blir anläggningen mycket komplett! 

Följ oss mot ett förverkligande av en ny nationalarena!

Reklamplats

Forsen_logo_Black

CONSTRUCTION
MANAGEMENT

Lägre pris, större flexibilitet, kortare byggtid och högre kvalitet. Det är några av fördelarna med Construction Management. Klicka här för att läsa mer!

Nyheter!

Ytterligare synpunkter från dikesföretagen

Mark- och miljödomstolen tillställde idag våra advokater, Mårten Bengtsson och Hanna Tynkkynen på Åberg & Co, de synpunkter som berörda dikesföretag lämnat in till domstolen. En diger lunta. Nu väntar vi bara på att Mark- och miljödomstolen förelägger Aros Racetrack Development AB (publ) att yttra sig eller att slutföra talan.

Minst sagt intressant att driva projekt...

Från bolagets sida arbetar vi vidare med finansieringsfrågor med mera. Det står inte still!